ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ως μέλος του οργανισμού PSI και αποκλειστικό ελληνικό μέλος του IGC, του μεγαλύτερου παγκόσμιου οργανισμού στο χώρο του διαφημιστικού δώρου, με παρουσία σε 54 χώρες σε όλο τον κόσμο, σας φέρνουμε τις τελευταίες και πιο καινοτόμες ιδέες ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες προώθησής σας...

 

 

ΓΚΑΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Είδη γραφείου, είδη ενδυσης ( όπως μπλουζάκια, φόρμες εργασίας, καπέλα, μπουφάν ), ομπρέλες , σακ βουαγιάζ και γενικά τσάντες, εκπαιδευτικά υλικά, οικολογικά αντικείμενα, ιατρικά βοηθήματα, ηλεκτρονικά, είδη κουζίνας, διακοσμητικά αντικείμενα και πολλά ακόμη. Σίγουρα θα βρείτε αυτό που ζητάτε ανάμεσα στα προϊόντα μας.

megalesidees

Εξαιρετικό service

Είτε ψάχνετε για μια μικρή ποσότητα δώρων για τους πελάτες σας ή για κάποιο event, είτε προγραμματίζετε μια μεγάλη προωθητική ενέργεια με κάποιο custom made αντικείμενο, έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε τις ανάγκες σας. Η έμπειρη ομάδα μας θα σας δώσει ιδέες, ψηφιακά δείγματα με το λογότυπό σας και τις καλύτερες δυνατές τιμές στην αγορά. Πιστοποιημένη από τον οργανισμό UKAS με το ISO 9001:2000, η Basis & Basis είναι ο έμπιστος συνεργάτης σας στο χώρο του προωθητικού δώρου.

service

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Basis & Basis είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες στο χώρο του διαφημιστικού – προωθητικού δώρου με μια εξειδίκευση που στηρίζεται στην εμπειρία 24 χρόνων.

about